"Be of good cheer; I have overcome the world"

Paniken som uppstår när man kommer till bana 81 i Candy Crush och det inte går att komma vidare då bilden "Läser in..." har fastnat!! Jag lovar att det är den där jävla uppdateringens fel som jag var tvungen att göra precis innan. Jag har till och med tagit bort appen från mobilen, sen laddat ner den igen och synkat med mitt spelkonto via Facebook, men ändå fungerar det inte! Usch, tvi och stön. Jag har ju faktiskt blivit beroende av det här spelet. Jag kommer få abstinens... vilken fasa :(
 
 
I kväll åker Julia till Gran Canaria, vilken dröm! Jag behöver verkligen komma härifrån snart känner jag. Så äckligt trött på snön och kylan nu så det finns inte. Längtar så till våren så jag kan börja med pw i Vrinneviparken. Sen har jag även tänkt att få upp flåset så att jag kan börja springa så småningom. Har ju i princip slutat röka nu, feströker såklart, tänker jag nog aldrig sluta med, men utöver det blir det inte så värst många cigg. Märker ju själv hur mycket bättre det känns i bröstet och hur lite jag känner av min astma. Dock kommer nog frestelsen bli större när värmen kommer, därav är det bra att komma igång med pw och dyl. så att man känner sig lite motiverad att inte ta upp storrökandet igen. Matlusten har ju oxå infunnit sig, haha. Några kg har jag allt gått upp, men helt ärligt, lätt värt egentligen. Sen ska jag nog lyckas springa av mina extra kg i sommar :) Har även inhandlat lite snygga träningsbyxor som kommer sitta som ett smäck! höhö.
 
Löning om några dagar, och som alltid jag har lyckats spendera en del av pengarna innan dom ens har hunnit in på kontot. Ja exakt, internetshopping. Under en fika för någon månad sedan berättade Amanda O att hon använder Sheer Cover (mineralmakeup) som hon rekommenderade. Så det har jag nu beställt hem till priset av närmare 700 kr :P Lite mer än vad jag i vanliga fall lägger på puder och concealer lixom, men om det är så bra som det verkar så kommer det ju vara värt det! Så nu längtar jag tills mitt paket kommer på posten, alltid kul att prova nya saker, fast bara om man blir nöjd då ;) Men det hoppas och tror jag att jag kommer bli!
 
 
Om 1 vecka är det påsk! Älskar påsken! x) Det är en sån där högtid som alltid kommer lite oväntat, men ändå så lägligt! Det är varken ett dyrt firande i form av klappköp eller ett "måste-planera-in-värsta-fräna-partyt-då-det-är-så-höga-förväntningar"-firande, vilket är ganska skönt. Det är en högtid som är gul, fluffig, välkomnar värmen och sprider mängder av godis i färgglada ägg! haha, klockrent om du frågar mig :D Kanske ska köpa några ägg till mina utvalda nära och kära, sprida lite påsk-kärlek, det kan det ju alltid behövas lite mer av <3 ;) Påsken kommer firas hemma hos mamsen som alltid, brukar bjudas på fläskfilé och klyftpotatis bl a. Självklart är den absolut största händelsen under kvällen när jag tar emot det gigantiska påskägget mamma alltid köper till mig ;) haha. I´ll never get to old for my easter egg x)
 
 
Minns ni när man hade påskpyssel i skolan? Kanske en av anledningarna till att jag fortfarande älskar påsken :) Good memories!
 
Ta´ta!
 
 
 
 
 
 

Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var väl roligt?

Fy sablans vad kallt det var i morse! - 15°! Inte klokt. Jag som hade hoppats på lite vårvärme nu, kändes ju ganska nära då solen har legat framme och snön hunnit smälta, men nu som sagt, är det återigen vinterland i Sverige. Me dont like :(
 
För övrigt så har Aykut köpt en bil, bara sådär. Han kom och hämtade mig efter jobbet igår i en grym BMW, och inte Silvia då, utan mörkblå. Först trodde jag att det var typ Anna och Olgays bil. Han var tvungen att visa mig köpespapperna innan jag trodde honom. Gäller att inte säga något innan! Blev något snopen, sen lite irriterad, sen lite ledsen då han har sålt Silvia utan att jag fått veta något innan, älskade ju den bilen :( Men nu är jag mest glad då den är så sjukt bekväm och faktiskt mycket bättre än Silvia. Ut med det gamla och in med det nya, eller hur säger man? :P
 
 
I lördags var det ju då 1-års firande av Franz Jäger! The place to be! Jag, Amanda, Anita och Andreas hade lite förparty hos Amanda, kollade på Mello (fy, har jag verkligen blivit en sån som använder ordet Mello? :O). Fel låt vann, dock fanns det inte så mycket att välja mellan, men trots det var det alltså fel låt som vann punkt.
Sen begav det sig till FJ. Mycket folk, riktigt skoj! Dansade som gääälningar på dansgolvet som sig bör x) Bugg med någon jag inte minns vem! haha, men kul var det! Gillar Värmekyrkan, så stort dansgolv, bra musik (för det mesta) och nice folk. Många faktorer som gör det blir till ett bra ställe med andra ord :)
 
 
Vad är en partykväll utan åtminstonde ett duckfacekort? x)
 
 
Nu slutar jag om exakt 19 minuter :D Jag, Julia och Diana ska gå på långpromenad till Ektorp och tillbaka hade vi tänkt. Vart ligger Ektorp? haha, duktig tjej.
 
 
 
 

RSS 2.0