Parkhäng, snapsvisor och många skratt :D

Midsommar blev rätt så lyckat trots att det som vanligt blev lite planerat i sista stunden så där. Vi blev ett gäng som satt ute och grillade, kött och potatissallad ofcourse :P Smarrismarr! Drack och lyssnade på Sveriges bästa snapsvisor! haha, tror iof att det bara var jag som njöt av dom vackra texterna, ett ex: "Om jag var ett kristallglas och du var en kall liten isbit, så skulle vi tillsammans bli en grogg" haha. Eller nja, nått åt det hållet gick den iaf, riktigt roligt efter ett par öl kan jag lova :D haha. Senare drog vi in till Tamara och fortsatte drickandet där, lyssnade på musik och snackade skit. Eftersom de flesta i gänget var sugna på att dra ut och dansa tog jag på mig uppdraget att ringa runt till stans uteställen för att hitta något öppet, lättare sagt än gjort, men lucky oss så var Wasa öppet åtminstonde, så dit begav vi oss!

Vet faktiskt inte exakt hur länge jag stannade, men jag antar till stängning :P Hade iaf det riktigt nice där inne och träffade en gammal kompis som jag inte har träffat på as många år. Alltid trevligt att catcha up lite :) Efter Wasa hamnade jag hemma hos Gunay, tog vi taxi eller gick vi? Att jag alltid ska ha såna minnesluckor alltså, spelar ingen roll hur mycket/lite jag dricker. Hängde typ där ett tag, haha, tog sen en taxi hem, DET minns jag iaf :)

Men summa sumarum, det var ett trevligt midsommarfirande!

Blev inte så många bilder under kvällen som jag kanske hade hoppats på. Fani hade systemkameran med sig, men frågan är om vi använde den så mycket då det oftast blir mobilerna som används numera, Instagram med andra ord :P (follow me? ---> geving)

Det har för övrigt varit en sjukt stressig kväll på jobbet och patienterna har svårt att acceptera att det är långa väntetider och hög belastning, så vem tror ni får ta klagomålen och irritationen? Jo, den som sitter i luckan såklart, JAG med andra ord. Men men, bara att bita ihop och hoppas på att klockan blir 9 snart, för då får jag gå hem! ;P

Fotbolls EM.

Fotboll på någon krog blev det inte, utan satt hemma hos Marika och hennes kille ist. Lite mindre tv än en storbildsskärm, men det dög ändå. Matchen gick det väl sådär med, en riktig jävla flopp med andra ord. Så nu är Sverige ute ur EM. Piss-tråkigt! Men men... Igår åkte även Danmark ur, så nu finns det inte mycket kvar att heja på. Kanske lika bra det, blir ju bara besviken ändå :P

Något mer som gör mig besviken är vädret! Vad är det här? Inte är det sommar iaf. Känns verkligen inte bra. Jag svär att snart är det sluten av augusti, sommaren är över och vi kommer vara lika kritvita som innan. Jippi..


Midsommar 2012

Självfallet sitter jag på akuten, receptionen, då ni ser att jag faktiskt uppdaterar min blogg. Detta händer ju verkligen inte ofta, för att underdriva. Jobbar 12-21, så nu är det en halvtimme kvar innan jag får skutta hem. Haha, skutta... snarare släpa. Det har varit riktigt stressigt idag, men förstå mig rätt, hellre stressigt än lugnt, när det är lugnt går tiden så sjukt sakta och jag dör lite för varje minut. Fick en liten utskällning förut med, alltid trevligt med glada patienter ;)

Snart är det midsommar! I can not belive it!
Tiden går så sjukt snabbt. Vet egentligen fortfarande inte vad som händer. Det har pratats lite löst om att vi ska vara hos Ida, tror hon bor i Igelfors eller nått åt det hållet. Men planerna är inte huggna i sten direkt, och jag är lite osäker på hur det blir med allt. Men något kul måste man ju faktiskt hitta på, iof är midsommar en sån där högtid då det alltid planeras i sista minuten, och ja.. det blir oftast misslyckat. Men förhoppningsvis gör vi det rätt i år, vad det nu blir :) Är man ledig så borde man ju faktiskt passa på att styra upp nått bra.Det skulle ju vara rätt kul att dansa runt en midsommarstång! Det har jag inte gjort sedan jag var barn. Små grodorna och räven raskar över isen, wonderful! haha.

Tro det eller ej, men jag Tove Geving har faktiskt kollat på fotbolls-EM i år. Helt ofattbart. Jag är väl kanske inte extremt road, men jo, ibland tycker jag konstigt nog att det kan vara riktigt roligt. Speciellt om Sverige spelar då, behöver jag väl kanske inte ens säga :P I morgon är det Sverige-England, och jag hoppas! hoppas! att dom tar hem den här matchen, annars (om jag har förstått det hela rätt) så är det ganska kört, med tanke på hur dåligt det gick mot Ukraina. Vi blir ett gäng som ska sätta oss på en krog någonstans där de visar matchen på storbildsskärm, ett måste! Dricka öl och ha det allmänt gött. Ska bli nice!

Aja, slutar typ nu. See yaa mina söta!

RSS 2.0