Det nya året närmar sig...

Dagen har spenderats hemma. Känt mig lite sjuk till och från, men det mesta har försvunnit nu. Skönt d, för idag är det nyår! Kvällen ska spenderas med Emma, Aykut och Ilke, först här hemma och sen vidare till en fest. Känner inte så mycket folk på festen direkt, mer Ilkes kompisar. Men det ska bli kul ändå, kanske till och med lär känna lite nytt folk :) Vilket alltid är trevligt.
Ska försöka komma ihåg kameran imorgon så jag kan lägga ut lite bilder från kvällen.

Önskar er alla ett gott nytt år! :D

Jag och Anita på juldagen. Kvällen började hemma hos henne, för att fira
hennes födelsedag.





Paparazzi-Amanda som tyvärr var sjuk den kvällen, så hon hängde bara
med till Anita men inte med ut.


Åldersnoja.

Året 2010 är snart över. Imorgon är sista dagen och jag anser att det är läge att reflektera över året som har gått. Väldigt mycket har hänt, och tur är väl det, annars vore ju livet ganska tråkigt. Julen har passerat alldeles för fort och snart är nyåret också förbi. Men det ska firas riktigt ordentligt så det blir ett nyår att minnas. Hela 24 år är fyllda jag kan knappt tro det själv. Åldersnoja? Säg det du till dom som är över 40. Dessa människor, har jag fått erfara, har ingenting emot att skratta dig rakt upp i ansiktet och säga med en lagom dos av överlägsenhet i rösten "du som bara är barnet ännu, vänta du tills du blir i min ålder, då har du något att komma med". Som att man som 24 åring inte har förtjänat sig rätten till att må dåligt över att man börjar få rynkor under ögonen och att man går upp i vikt bara genom att titta på en hamburgare?!

Det är ju nu som vi ska vara så där sjukt fräscha så att vi kan ta fantastiska bilder på oss själva och som vi i våra gamla dagar kan titta tillbaka på och säga "Titta här barnbarn, titta så vacker mormor var när hon var ung". Men tänk om mormor inte var så jävla fräsch när hon var ung?! Tänk om mormor blev lönnfet och rynkig redan innan hon fyllt 25?! Det är just detta som alla dessa 40 plusare inte fattar, det är jäkligt stor press på oss "unga" människor där ute i dagens samhälle! :P Så nästa gång jag klagar över mig höga ålder och hur livet springer ifrån mig, don´t judge me oldies! ;)


Några bilder från min 24-års fest :P










RSS 2.0