Tisdag.

I dag är det tisdag, och i morgon åker Aykut till Turkiet och kommer vara borta nästan 1½ månad. Har lite smått ångest :( Känns som världens längsta tid och jag vill verkligen inte att han ska åka. Ursh. Samtidigt förstår jag ju att han vill träffa sin familj, men från en egoistisk synvinkel så vill jag typ ringa och bombhota hans plan så att dom inte kan lyfta  :´( Kommer bli så ensamt. Jag har lekt med tanken att åka dit i en vecka eller liknande, men det går inte riktigt ihop sig med min semester och min Norgeresa. Samtidigt som han ska jobba där, och jag vet ju hur mycket han jobbar när han är där, nästan 24/7, så hur kul är det att vara ensam hela dagarna eller bara umgås med hans familj som inte pratar engelska? Nae, just nu känns det inte så troligt att jag kommer ta mig till Turkiet i år heller, saknar det dock en del.
 
Nu har jag en liten minisemester framför mig iaf, ledig i 6 dagar. Så det ska bli skönt. Välbehövligt. Är sjukt trött och har haft huvudvärk i typ 3 dagar nu. Panodil can only do so much säger jag bara.  Får se om min och Dianas kryssning blir av i helgen, det hänger lite på hennes körkort. Annars är det ju faktiskt lönehelg och Anita är sugen på utgång, så plan B låter ju inte helt fel den heller :)
 
 
Har inte tid att skriva så mycket mer för tillfället, sitter i receptionen och det är galet mycket patienter i dag. Busy busy.
 
Puss <3
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

haha bästa Tove snart ska vi sola. xoxo

2013-05-21 @ 15:24:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0