Back in school :)


Första dagen i skolan är avklarad! Det var inte så farligt som jag trodde d skulle vara. Det var riktigt trevligt att träffa klasskamraterna igen! Dagen var förövrigt ganska lång och jag var inte hemma förens vid halv 5. Imorgon är det samma visa. Men numera kommer vi ha eget arbete på fredagar, då det är meningen att vi ska studera hemma. Så då blir det något av en lång helg! AS SKÖNT :)

Är så sjukt trött nu. Har inte hunnit vända tillbaka dygnet än, så ikväll blir det att lägga sig tidigt! Ganska snart faktiskt, skiter i om klockan bara är 9 :P Orka gå upp kl 6 imorgon om jag inte har fått sova minst 8 timmar! Eftersom alla mina serier som jag följer inte har börjat för säsongen än, så missar jag inget heller :)

Jag och Emma på Otten, som numera heter Puls? Eller heter det något annat? Har iaf inte varit där än. Men det lär det bli i helgen. Hoppas det är något att ha bara :P


Lördag? Yepp, lördag.


Idag gick jag upp klockan 9! As tidigt för att vara mig under lovet. Brukar annars gå upp vid 13-14. Men jag kände att det var dax att börja vända tillbaka dygnet så jag orkar upp på måndag! Dagen närmar sig med fasa, då börjar allvaret igen :S Det känns verkligen inte som lördag idag. Kanske för att det inte blir något festande den här helgen, eller för att varje dag har varit som lördag dom senaste veckorna! haha.

Aykut och jag har varit hemma hos Ilke idag och hjälpt honom komma i ordning i lägenheten, som han flyttade in i för tre månader sen :P Sen drog vi till min favorit pizzeria, Kardusen, och käkade kebabrulle. Den är så sjukt god där :) Kollade nyss klart på "Brokeback Mountain". Så sjukt sorglig, inte ett öga torrt kan jag lova. Missade första timmen av filmen, men d gjorde inte så mycket, man förstod handligen ändå och slutet var inte mindre tragiskt för det. Rekommenderas till alla dom som inte har sett den, eller vill se den igen. Sen att Heath Ledger är död gör det hela bara ännu mer hjärtskärande :´(



Shopping och movienight :)


Idag har jag varit på Ingelsta med mamsen. Har inhandlat ett par Tiamo stövlar som jag dreglade över innan julen, då låg priset på 900. Idag kostade dom 200! Visst är rea något alldeles, alldeles underbart? :P Köpte även en blus från Gina Tricot that I lööööv :) Men nu blir det inget shopping på ett tag framöver. Plånboken är så tunn som den kan bli nu! :S

Som vanligt hade jag och mamma problem väl ute på parkeringen när vi skulle hitta vår bil. Vi gick fram till en bil som vi trodde va vår. Men mamma var inte säker på om det verkligen var den. Vi stod båda och tittade in genom fönstet för att försöka identifiera något vi kände igen där inne. Mamma bad mig även att dra i handtaget på bilen för att se om den va öppen, vilket jag, som den lydiga dotter jag är, gjorde. Men dörren öppnade sig inte, kanske för att jag inte vågade dra så hårt i handtaget ifall att larmet skulle gå (!)
Tillslut fick mamma ringa Håkan för att fråga vilket registreringsnummer det är på bilen, och det visade sig vara vår bil trots allt! haha. Tur det :P

Amanda och jag.



Ikväll kom Amanda och Ilke och tittade på "The tourist" med mig och Aykut. Rätt bra kvalité på bilden och svensk text! Inte illa. Själva filmen var rätt bra, men jag trodde att den skulle vara bättre. Jag har nog lite svårt för att se Johnny Depp i en sån plain roll. Han är ju verkligen over the top i allt annat han gör, så nu blev det lite av en besvikelse. Men Angelina Jolie var lika het som vanligt och Ilkes kommentar om att hon har blivit gammal stämmer inte för fem öre!






Livets alla nöjen.


Känns faktiskt lite tråkigt att julen och nyåret redan är förbi. Ska man vänta ett helt år nu till nästa gång? Fyllt år har jag oxå gjort, så nu är även det ett helt år kvar till nästa gång. Jag gillar att ha en anledning till att fira! haha. Iof fyller Emma och Marika år den här månaden. Det kan ju vara värt att fira! haha ;) Sen viskade en fågel i mitt öra att det kanske blir fest nästa lördag, så egentligen är väl inte ALLT roligt över bara för att julen och nyåret är det :P

Imorgon har jag tvättstugan. Jippiiii... eller nåt. Sen ska jag se till att skriva klart sammanfattningarna av rapporterna. Så kan jag lägga det bakom mig. Skulle vara bra om jag hann med att plugga lite anatomi innan skolan börjar igen. Har ett omprov att skriva, det SISTA anatomiprovet EVER! Så bara det borde ju vara motiverande nog. Illa om jag inte får till det den här gången! haha, hoppas läraren inte gör ett nytt prov utan tar samma prov igen. Som hon hade gjort en annan gång enligt en klasskamrat :P Då borde det ju inte vara så svårt :O haha.

Hatar januari, månaden efter julen och man är lagom BROKE! Alla pengar har lagts på julklappar och mellandagsrean. Samma visa varje år :P Det är väl tänkt att man ska roa sig med det man har fått och köpt och därför inte ha något behov av att spendera några pengar. Men är man någonsin helt nöjd med det man har? Eller är vi materialister ända in till benmärgen.

All you need is love <3

Jag och Aykut 2007. Här satt vi utanför den svenska ambassaden i Istanbul och väntade i flera ( läs: AS MÅNGA) timmar på att vi skulle bli insläppta, så att Aykut kunde ansöka om sitt tre månaders visum till Sverige. Kallt som sjutton, men trots allt ett trevligt minne :)





Friskförklarad?


Nu har jag iaf börjat med skolarbetet. Men än är jag inte klar på länge. Har typ tre rapporter kvar att sammanfatta, suck. Kommer kännas skönt sen när det är klart. Slippa tänka på det mer. Det är rätt puckat att man skjuter upp saker och går och mår dåligt över att man inte har gjort dom, istället för att bara ta tag i dom och få det undanstökat. Varför är det så? Blundar man för det eller är man bara lat?

Jag och Majken på Rockbageriet förra året.



Min röst har sakta men säkert börjat komma tillbaka, så det är skönt. Kände mig såpass pigg idag att Marika kunde komma hit en sväng. Satt mest i köket och snackade skit. Då jag inte har kunnat röka på några dagar p g a min hosta var det ganska gott med Majkens menthol cigaretter, som hon så snällt delade med sig av <3 Drack te med honung, som lenar halsont rätt så bra. Dock tycker jag att Strepsils halstabletter är guld värda! Tack till Emma som rekommenderade dom. Honung och citron ska det va!



Nyårsfirandet 2010/2011

En riktigt lyckad fest igår måste jag säga! Nyårskvällen började hemma hos mig och Aykut. Emma och Ilke kom hit och vi började dricka lite smått. Förutom Ilke som skulle köra ner oss till Grekiska föreningen senare på kvällen. Som vanligt så sitter vi framför fläkten i köket när vi är hemma hos mig. Varför fastnar man alltid i köket?!

Väl framme på Grekiska föreningen satte vi oss vid ett stort avlångt bord med drygt ett tjuotal gäster runt. Kände i princip ingen där från tidigare, men efter några öl till så släppte vi loss på dansgolvet och hade en riktigt trevlig kväll. Det visade sig att Serbiska föreningen ligger precis brevid grekiska, så vi drog in där och röjde oxå! haha. Tolvslaget höll jag och Emma på att missa, "Varför går alla ut?!" haha. Men vi hann ut i tid till klockan slog 12. Det är en härlig känsla att ha folk man älskar runt sig när man inleder ett nytt år <3



Nyårsblåsan hittade jag på New yorkers julrea :) Älskar rea!













Öl ska det va! Champange, vad är det? :P



Efteråt blev det fyllekäk på Mc donalds. Minns att det var så sjuuukt gott! Sen åkte vi hem och däckade. Idag har jag knappt någon röst kvar och halsen gör ont. Hoppas det försvinner tills imorgon. Emma kom förbi förut och vi gick igenom kvällens alla händelser, låg för det mesta i sängen och as garvade! haha. Sen kom Emmas mamma och släppte av Melissa. När vi började bli hungriga beställde vi två kebabtallrikar från onlinepizza. Men fy fasen va äkligt det var! Vi kunde inte ens äta upp maten utan fick slänga nästan allt! Riktigt onödiga pengar.
Lämnade ett omdöme på deras sida, haha. Något i stil med "maten var så sjukt äklig, den såg redan tuggade ut" osv :P Lite konstruktiv kritik är ju aldrig fel ;P

Nu ska jag lägga mig och självdö på soffan en stund. Har så klart lämnat allt skolarbete tills efter nyår. Så nu har jag en hel del att ta igen tills skolan börjar igen. Får se om jag tar mig i kragen och börjar med det imorgon. We´ll see ;)

God fortsättning till er mina vänner!


RSS 2.0